Nicolas uit ‘The Sky Is The Limit’: “Ik ben géén bedrieger”

Vanavond om 21 uur kan je op Play4 naar een nieuwe aflevering van ‘The Sky Is The Limit’ kijken. Eén van de meest opmerkelijke namen in het programma is toch Nicolas De Bruyn die zijn eigen business academy runt. Je bent voor de man of je bent er tegen, dat heeft hij zelf ook al ondervonden aan de vele reacties op het internet. Tussen die reacties zien we ook berichten over oplichting en fraude passeren.

“Eén ding is zeker, mocht ik betrokken zijn bij illegale praktijken of fraude dan zouden we niet meer bestaan”, reageert Nicolas in Het Belang van Limburg. “We zouden niet zo snel kunnen groeien als we nu doen of een team van deze omvang uitbouwen. We zouden nooit aan de top kunnen staan en blijven staan”, gaat de ondernemer verder.

“Maar zoals ik zei: hoe meer je doet, hoe meer reactie dat nu eenmaal uitlokt. De verhalen doen mij iets maar ik heb het naast mij neergelegd: ik ben geen bedrieger. Maar voor de haters: hou nog wat haat over want ik ben nog niet klaar. En ook dat bedoel ik positief”, besluit De Bruyn in Het Belang van Limburg.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van showbizz365.be

Peter De Smedt

Peter De Smedt is al 25 jaar online actief en legt de focus op het maken van contentsites in zowel België als Nederland. Peter De Smedt is beroepsjournalist, erkend door de FOD Binnenlandse zaken en is ook actief als fotograaf en video-journalist.

Related Posts