Nicolas doet opvallende onthulling: “dáárom lukt het vaak niet in Blind Getrouwd”

Nicolas Vanderhallen was samen met Evelien Baten één van de deelnemers aan het experiment van ‘Blind Getrouwd’. Het koppel stelde zich open voor elkaar en werden al snel smoorverliefd. Zij zouden één van de 7 stellen zijn die getrouwd blijven, sinds het prille begin van het eerste seizoen van ‘Blind Getrouwd’.

Nicolas blikt in Dag Allemaal terug op zijn deelname en verklaart waarom het bij veel stellen niet wil lukken. “Je moet je openstellen voor een vreemde terwijl heel Vlaanderen meekijkt. Vooral dat aspect wordt zwaar onderschat. Maar je kan niet anders: je kan niet met de handrem op in een huwelijk stappen. Je moet beseffen dat de kans bestaat dat je gekwetst wordt, maar die gedachte mag je niet beheersen.”

Nicolas heeft heel vaak gepraat met andere deelnemers en daar werd het voor hem al snel duidelijk  wat het probleem bij sommige koppels is. “Dat was heel vaak omdat één van de twee een muurtje om zich heen had gebouwd. En als de camera’s en het mediacircus je afschrikken, moet je zeker niet meedoen. Dan gaat het toch niet lukken. Doe jezelf dan de miserie niet aan om op Facebook uitgejoeld te worden.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van showbizz365.be

Ileana Durodin

Iléana Durodin – Gebeten door de taalmicrobe op erg jonge leeftijd. Nooit meer van genezen. Later zou ik ook mijn hogere studies wijden aan de taalkunde en koos ik er ook voor van ‘het woord’ mijn beroep te maken. Schrijven, corrigeren en vertalen zijn de drie vakgebieden waardoor ik ook op professioneel gebied met taal bezig kan blijven.

Related Posts