Nick uit Big Brother heeft last van tinnitus

Je leest het de laatste tijd vaker en vaker dat een artiest last heeft van tinnitus. Enkele maanden geleden kreeg acteur en zanger Mathias Vergels ermee te kampen na een incident tijdens een repetitie, enkele weken geleden moesten ook The Starlings een concert annuleren wegens een incident waarbij hun oren beschadigd raakten.

Dit keer is het Nick Kraft die op Instagram schrijft dat hij na een weekend vol optredens een fluittoon in zijn oren ervaart. “Maandag. Weeral weekend gewest bruurs. In luide muziek gestaan. Toch een kleine fluittoon en last van mijn oren, ondanks dat ik toch gehoorbescherming droeg. Dus instant beslist om nieuwe oordoppen op maat te laten maken vandaag, aangezien mijn job DJ is, en dus voor altijd mijn gehoor moet beschermen. Ik kan het alleen maar aanraden om dit ook te laten doen. Waarom? Om heel uw leven lang gehoorschade en een fluittoon te besparen. Ik heb er soms last van, ik ken mensen met tinnitus, het is een hel om constant te hebben, trust me. Vandaar deze kleine post met tips en hopelijk wat verantwoordelijke levenslessen”, schrijft Nick op zijn profiel.

Samen met Nick en talrijke andere artiesten kunnen wij gehoorbescherming alleen maar toejuichen!

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van showbizz365.be

Ileana Durodin

Iléana Durodin – Gebeten door de taalmicrobe op erg jonge leeftijd. Nooit meer van genezen. Later zou ik ook mijn hogere studies wijden aan de taalkunde en koos ik er ook voor van ‘het woord’ mijn beroep te maken. Schrijven, corrigeren en vertalen zijn de drie vakgebieden waardoor ik ook op professioneel gebied met taal bezig kan blijven.

Related Posts