Nederlandse tv-recensente duidelijk: “dat K2 Zoekt K3 flopt is volledig aan hem te wijten”

In Vlaanderen is de zoektocht naar het nieuwe K3’tje een groot succes. Heel wat Vlamingen zitten iedere zaterdagavond aan de buis gekluisterd om op zoek te gaan naar een waardige opvolger voor Klaasje Meijer. In Nederland is dat succes een heel pak minder. En daar heeft de Nederlandse tv-recensente Angela de Jong in Dag Allemaal een duidelijke verklaring voor.

De tegenvallende kijkcijfers zijn volgens haar alleen maar te wijten aan Gordon. “Hij gaat als een olifant tekeer in de suikerspinroze porseleinkast die K3 heet’ zegt ze. ‘In de wereld waar het draait om hartjes, vriendschap en lief zijn, serveert hij op het oog prima deelnemers af met grove beledigingen.”

Maar niet alleen Gordon is volgens haar het probleem, ook Samantha Steenwijk past volgens de Jong niet in het plaatje. “Die solliciteert als boegbeeld van een winkel in gehoorapparaten’, luidt haar commentaar. ‘Iedereen die vals zingt, drukt ze door naar de volgende ronde.”

En alsof dat nog niet genoeg was kreeg ook presentatrice Tooske Ragas wat kritiek te verduren. “Opgedregd uit het archief van uitgerangeerde presentatoren.” Over de Vlaamse delegatie in het programma heeft de Jong weinig te zeggen.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van showbizz365.be

Ileana Durodin

Iléana Durodin – Gebeten door de taalmicrobe op erg jonge leeftijd. Nooit meer van genezen. Later zou ik ook mijn hogere studies wijden aan de taalkunde en koos ik er ook voor van ‘het woord’ mijn beroep te maken. Schrijven, corrigeren en vertalen zijn de drie vakgebieden waardoor ik ook op professioneel gebied met taal bezig kan blijven.

Related Posts