Nawel uit Big Brother in De Slimste Mens Ter Wereld?

Tijdens een Q&A op haar sociale media kreeg Nawel uit Big Brother de vraag of zij het zou zien zitten om mee te doen aan ‘De Slimste Mens Ter Wereld’. En blijkbaar was het niet de eerste keer dat Nawel die vraag voorgeschoteld kreeg.

“Ik heb deze vraag zo vaak gekregen, ik snap niet waarom”, lacht de Gentse. Maar wil zij nu of niet? “Ja, waarom niet… als ze mij vragen tenminste”, gaat Nawel verder. Erik Van Looy heeft haar echter nog niet gebeld en zal dat wellicht ook niet meteen doen. Dit najaar komt er namelijk een seizoen met de allerbeste kandidaten uit de geschiedenis van ‘De Slimste Mens Ter Wereld’ en daar past Nawel niet in.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van showbizz365.be

Ileana Durodin

Iléana Durodin – Gebeten door de taalmicrobe op erg jonge leeftijd. Nooit meer van genezen. Later zou ik ook mijn hogere studies wijden aan de taalkunde en koos ik er ook voor van ‘het woord’ mijn beroep te maken. Schrijven, corrigeren en vertalen zijn de drie vakgebieden waardoor ik ook op professioneel gebied met taal bezig kan blijven.

Related Posts