Nathalie Meskens ontkent gerucht: “ik word niet agressief”

Nathalie Meskens onthult in Dag Allemaal dat ze snel tipsy is. “Omdat ik niet zo veel drink”, voegt de presentatrice eraan toe. Maar hoe gedraagt Nathalie Meskens zich als ze dronken is? Alle remmen los?

“Ik heb geen kwaaie dronk, ik word niet agressief of zo. Ik denk dat ik meer tot het lollige type behoor”, vertelt Nathalie Meskens in Dag Allemaal.

“Ik word dan nog enthousiaster dan ik al ben”, lacht de zingende actrice. “En wat luider, al ben ik nu ook niet de luide griet die overduidelijk te veel op heeft”, voegt Nathalie Meskens eraan toe in Dag Allemaal. Al durft Nathalie wel eens op de tafels staan dansen…

“Daar heb ik niet per se cocktails voor nodig, gewoon leuke mensen rondom mij”, voegt Nathalie Meskens er lachend aan toe. Al wil Nathalie toch één ding benadrukken…

“Ik heb toch wel graag alles onder controle, merk ik”, verduidelijkt Nathalie Meskens in Dag Allemaal. “Dus ja, ik geniet van een glas, maar ik ben niet graag dronken. En al helemaal niet als ik de volgende dag met een kater opsta.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van showbizz365.be

Ileana Durodin

Iléana Durodin – Gebeten door de taalmicrobe op erg jonge leeftijd. Nooit meer van genezen. Later zou ik ook mijn hogere studies wijden aan de taalkunde en koos ik er ook voor van ‘het woord’ mijn beroep te maken. Schrijven, corrigeren en vertalen zijn de drie vakgebieden waardoor ik ook op professioneel gebied met taal bezig kan blijven.

Related Posts