Natalia worstelt met beha-probleem

Natalia heeft een maand lang genoten van een vakantie op Barbados. Maar nu staat ze voor een zomer vol optredens. Al worstelt de zangeres met één groot probleem…

Op Barbados kocht Natalia enkele showoutfits voor haar zomeroptredens, maar daar wil ze toch één gerucht over ontkrachten…

“Ja, maar je moet je daar ook geen al te spectaculaire dingen bij voorstellen. Het zijn geen carnavalsoutfits met pluimen of zo”, lacht Natalia in het weekblad. En er stelt zich al meteen een probleem…

“Ik moet ook nog zien hoe ik het juist ga dragen, want ik zit nog met een beha-probleem”, vertelt de zangeres in Story.

“Als je borstvoeding geeft, draag je een speciale beha die je snel kunt afdoen en die niet duwt op je melkklieren. Maar die exemplaren zijn nu niet bepaald de mooiste om mee op een podium te staan”, lacht Natalia in Story.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van showbizz365.be

Ileana Durodin

Iléana Durodin – Gebeten door de taalmicrobe op erg jonge leeftijd. Nooit meer van genezen. Later zou ik ook mijn hogere studies wijden aan de taalkunde en koos ik er ook voor van ‘het woord’ mijn beroep te maken. Schrijven, corrigeren en vertalen zijn de drie vakgebieden waardoor ik ook op professioneel gebied met taal bezig kan blijven.

Related Posts