Natalia maakt zich zorgen: “wat als mijn borsten ‘leeg’ zijn?”

Natalia onthult in Story dat ze stilaan aan het afbouwen is met borstvoeding voor haar zoontje Apollo. Soms maakte de zangeres zich zorgen…

“Ik ben aan het afbouwen, ja”, vertelt Natalia in Story. “Weet je, ik heb dat altijd met veel plezier gegeven aan mijn kinderen.” Want over borstvoeding kan Natalia duidelijk zijn…

“Dat is de beste powerfood ter wereld. Het maakt hen zo sterk en levendig, ook al was het soms wel stresserend”, geeft Natalia toe in Story.

“Wat als ze niet drinken? Wat als mijn borsten te lang ‘leeg’ zijn? Uiteindelijk is het altijd goed gekomen, maar nu ben ik er klaar mee”, benadrukt Natalia in het weekblad. Natalia geeft ook toe dat ze het voelt dat ze twee kinderen op de wereld heeft gezet…

“Al moet ik ook aanvaarden dat mijn lichaam, zes maanden na de bevalling van Apollo, niet top kan zijn. Mijn ligamenten zijn nog heel broos en soepel. Dat respecteer ik ook. Ik heb twee kinderen op de wereld gezet, ik ben superwoman niet”, aldus Natalia in Story.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van showbizz365.be

Ileana Durodin

Iléana Durodin – Gebeten door de taalmicrobe op erg jonge leeftijd. Nooit meer van genezen. Later zou ik ook mijn hogere studies wijden aan de taalkunde en koos ik er ook voor van ‘het woord’ mijn beroep te maken. Schrijven, corrigeren en vertalen zijn de drie vakgebieden waardoor ik ook op professioneel gebied met taal bezig kan blijven.

Related Posts