Natalia komt liever geen Belgen tegen: “dat is een groot voordeel”

Natalia heeft haar hart verloren aan Barbados in de Caraïben. De Kempische diva onthult waarom ze er zelfs een vakantiehuis kocht…

Natalia verbleef een maand lang op Barbados en genoot er met volle teugen van haar gezinnetje. Frederik en hun kinderen Bobbi-Loua en Apollo waren immers mee afgereisd…

“Met de kindjes spelen op het strand, een boottocht maken met vrienden, surfen met de oudste, cocktails gaan drinken tijdens een datenight met mijn lief… Ja, ik voel er mij altijd zo gelukkig”, onthult Natalia in Story. Wat maakt Barbados zo speciaal?

“Het is een eiland met een heel goede energie. Het zonnetje schijnt er bijna altijd, het is er lekker warm, je kunt er heel het jaar door surfen,…” soms Natalia in Story enkele voordelen op. Al is er nog één dat er bovenuit steekt…

“Er is weinig criminaliteit, de mensen zijn er vriendelijk én je komt er ook amper Belgen tegen”, lacht Natalia in Story.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van showbizz365.be

Ileana Durodin

Iléana Durodin – Gebeten door de taalmicrobe op erg jonge leeftijd. Nooit meer van genezen. Later zou ik ook mijn hogere studies wijden aan de taalkunde en koos ik er ook voor van ‘het woord’ mijn beroep te maken. Schrijven, corrigeren en vertalen zijn de drie vakgebieden waardoor ik ook op professioneel gebied met taal bezig kan blijven.

Related Posts