Natalia emotioneel na gruwelijk verhaal: “dit is schandalig”

Natalia heeft twee jonge kindjes en de mama van Bobbi-Loua en Apollo reageert emotioneel op de verhalen over de ‘horrorcrèches’…

“Ik moet zeggen: wij hebben een fantastische crèche”, benadrukt Natalia meteen. “Bobbi-Loua gaat nu naar school, maar Apollo uiteraard nog niet.” Eén ding wil de zangeres benadrukken…

“Ik volg het van dichtbij op, ik zou het direct zien als er met mijn kind iets is”, vertelt Natalia aan Dag Allemaal. Toch wordt Natalia er emotioneel van…

“Al die gruwelijke verhalen…” klinkt het stilletjes bij Natalia in het weekblad. “Ik wil er niet te veel bij stilstaan, het is schandalig!” Natalia geeft toe dat er moet worden ingegrepen. Want één ding is duidelijk…

“Ik vind dat de overheid moet ingrijpen”, benadrukt Natalia in Dag Allemaal. “Eén opvoedster voor negen baby’s en peuters… dat gáát toch niet? Dat is gewoon mishandeling! Voor die opvoedster, én voor de kindjes”, laat Natalia er geen twijfel over bestaan.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van showbizz365.be

Ileana Durodin

Iléana Durodin – Gebeten door de taalmicrobe op erg jonge leeftijd. Nooit meer van genezen. Later zou ik ook mijn hogere studies wijden aan de taalkunde en koos ik er ook voor van ‘het woord’ mijn beroep te maken. Schrijven, corrigeren en vertalen zijn de drie vakgebieden waardoor ik ook op professioneel gebied met taal bezig kan blijven.

Related Posts