Moet Bab Buelens haar kinderwens opbergen?

Bab Buelens moest twee zware openbuikoperaties ondergaan nadat het zeldzame ‘notenkrakersyndroom’ werd vastgesteld bij de voormalige Familie-actrice. Nu doet Bab een confronterende onthulling…

“Ik zal de aandoening de rest van mijn leven meedragen”, maakt Bab Buelens een eerlijke analyse in Nina. Het vervullen van haar kinderwens wordt een complexe kwestie…

“Een vrouwenlichaam maakt natuurlijk veel door in het leven. Mochten Vincent en ik ooit de kans krijgen om een kindje op de wereld te zetten, dan zouden de symptomen erger kunnen worden”, klinkt het nuchter bij Bab Buelens in Nina. De actrice legt uit wat de risico’s zijn…

“Een zwangerschap zet bijvoorbeeld extra druk op je buik en dus ook op je bloedvaten – we zullen op dat moment moeten bekijken wat er kan of niet kan.” Al wil Bab één iets benadrukken…

“Maar dat is oké. Ik heb geleerd om dat mee te nemen. Ik kan dat niet elke dag even sterk zeggen, maar ik heb geleerd om daar rust in te vinden”, getuigt Bab Buelens in de weekendbijlage van Het Laatste Nieuws.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van showbizz365.be

Ileana Durodin

Iléana Durodin – Gebeten door de taalmicrobe op erg jonge leeftijd. Nooit meer van genezen. Later zou ik ook mijn hogere studies wijden aan de taalkunde en koos ik er ook voor van ‘het woord’ mijn beroep te maken. Schrijven, corrigeren en vertalen zijn de drie vakgebieden waardoor ik ook op professioneel gebied met taal bezig kan blijven.

Related Posts