Metejoor over nieuwe vriendin: “ik voel een zekere angst…”

Metejoor is opnieuw vrijgezel sinds hij brak met Britt, maar nu duikt er een opvallende uitspraak op van de zanger…

De drukke carrière van de populaire zanger zou aan de basis liggen van de relatiebreuk. Al waren er natuurlijk ook de hardnekkige roddels van een avontuurtje met Julia Boschman van K3. Maar nu doet Metejoor een opvallende uitspraak…

Metejoor geeft toe dat hij iemand heel graag kan zien en daar helemaal in kan opgaan, maar dat hij ook altijd een zekere angst voelt… En er is meer waar een toekomstige vriendin rekening mee moet houden…

“Ik ben een warhoofd. Een moeilijke mens om mee samen te leven. Soms ben ik er, maar ben ik er ook niet, snap je? Dan zit ik met mijn hoofd bij een nieuwe song en luister ik maar met een half oor naar wat thuis gezegd wordt”, klinkt het bij Metejoor in  Het Laatste Nieuws. Eén ding is duidelijk…

Metejoor is het meest gebaat bij iemand die weet hoe het er in de showbizz aan toegaat. Misschien iemand die zelf een succesvolle zangcarrière heeft, oppert TV Familie. Iemand als Julia van K3 misschien, zouden kwatongen daaraan toevoegen…

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van showbizz365.be

Ileana Durodin

Iléana Durodin – Gebeten door de taalmicrobe op erg jonge leeftijd. Nooit meer van genezen. Later zou ik ook mijn hogere studies wijden aan de taalkunde en koos ik er ook voor van ‘het woord’ mijn beroep te maken. Schrijven, corrigeren en vertalen zijn de drie vakgebieden waardoor ik ook op professioneel gebied met taal bezig kan blijven.

Related Posts