Metejoor openhartig over affaire met Julia van K3

Metejoor zou een affaire gehad hebben met Julia Boschman van K3 ten tijde van The Voice Kids. Nu reageert de zanger voor het eerst zelf op die geruchten…

Eerder reageerde ook Julia van K3 al op het gerucht gelanceerd door de Nederlandse roddelkoningin Yvonne Coldeweijer, maar nu wil ook Metejoor zelf er iets over kwijt in Dag Allemaal…

Metejoor noemt de roddels over zijn ‘stomende affaire’ met Julia ‘minder fijne dingen die kwetsend zijn voor mij en mijn omgeving’. Metejoor wil één ding toegeven…

“Ik had daar in het begin wat moeite mee, maar je hebt dat niet in de hand. Dus kweek je een olifantenvel en zeg je tegen jezelf: ‘Laat het los!’” probeert Metejoor de roddels te relativeren. Hij ziet het als een proces…

“Er zijn altijd mensen die graag negativiteit verspreiden, maar dat mag me niet beletten om me te focussen op de positieve dingen. Da’s ook volwassen worden”, aldus Metejoor in Dag Allemaal.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van showbizz365.be

Ileana Durodin

Iléana Durodin – Gebeten door de taalmicrobe op erg jonge leeftijd. Nooit meer van genezen. Later zou ik ook mijn hogere studies wijden aan de taalkunde en koos ik er ook voor van ‘het woord’ mijn beroep te maken. Schrijven, corrigeren en vertalen zijn de drie vakgebieden waardoor ik ook op professioneel gebied met taal bezig kan blijven.

Related Posts