Metejoor ontkent gerucht: “dat was niet de bedoeling”

Metejoor lijkt op zijn nieuwste album ‘Joris’ back to basics te gaan. Al was dat geen bewuste keuze, zo getuigt de zanger in Flair. Metejoor formuleert het als volgt…

“Oorspronkelijk was het niet de bedoeling”, ontkent Metejoor in Flair. “Maar eigenlijk past zowel de nieuwe plaat als de collectie in een groter verhaal.” Joris Van Rossem, zoals de zanger in het echt heet, formuleert het als volgt…

“Toen ik het album schreef, wilde ik terugkeren naar mijn kern”, verduidelijkt Metejoor in Flair. De zanger was in die periode zoekende…

“Ik volgde in die periode heel wat sessies bij coaches en psychologen omdat ik mezelf niet wilde verliezen te midden van alle Metejoor-gekte”, verduidelijkt Metejoor in Flair. En dan onthult Metejoor wat het album moet uitstralen…

“Nostalgie en de terugkeer naar vroeger zijn grote thema’s op het album en dat gevoel zit ook in de collectie”, verwijst Metejoor zowel naar zijn album ‘Joris’ als zijn kledingcollectie bij e5 in Flair.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van showbizz365.be

Ileana Durodin

Iléana Durodin – Gebeten door de taalmicrobe op erg jonge leeftijd. Nooit meer van genezen. Later zou ik ook mijn hogere studies wijden aan de taalkunde en koos ik er ook voor van ‘het woord’ mijn beroep te maken. Schrijven, corrigeren en vertalen zijn de drie vakgebieden waardoor ik ook op professioneel gebied met taal bezig kan blijven.

Related Posts