Metejoor doet opvallende uitspraak: “dat was de eerste keer”

Metejoor is een opvallende nieuwe samenwerking aangegaan. En voor één keer had het niets met zingen te maken…

Metejoor werd benaderd door modeketen e5 en samen brengen ze nu een mannencollectie op de markt. Metejoor viel bijna van z’n stoel door de vraag van e5.

“Toen de mensen van e5 met het voorstel van een kledingcollectie op de proppen kwamen, was mijn eerste reactie: ‘Ik? Mode?’ De man die zich nooit kon opladen om een kledingwinkel binnen te wandelen!” lacht de zanger in TV Familie. Maar één ding is ondertussen duidelijk geworden…

“Ik moet zeggen, ik ben hier ontzettend trots op. Zoals de naam RAVØTT al zegt, is de collectie speels, vrolijk en gedurfd.”

“En uiteraard comfy en gemakkelijk, ideaal om helemaal los te gaan op het podium en voor de lange autoritten naar optredens.” En dan voegt Metejoor er nog een opvallende bekentenis aan toe…

Voor e5 was het de eerste keer dat ze samenwerkten met een BV om een collectie te lanceren. Andere ketens zoals ZEB en JBC gingen hen al vooral.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van showbizz365.be

Ileana Durodin

Iléana Durodin – Gebeten door de taalmicrobe op erg jonge leeftijd. Nooit meer van genezen. Later zou ik ook mijn hogere studies wijden aan de taalkunde en koos ik er ook voor van ‘het woord’ mijn beroep te maken. Schrijven, corrigeren en vertalen zijn de drie vakgebieden waardoor ik ook op professioneel gebied met taal bezig kan blijven.

Related Posts