Mathias Vergels zag geen andere oplossing meer

Het moest een topzomer worden voor zanger en acteur Mathias Vergels. Samen met zijn partner actrice Lynn Van den Broeck opende hij een B&B in zijn ouderlijke huis en er stonden ook heel wat optredens gepland. Maar die optredens heeft Vergels moeten annuleren.

Tijdens een repetitie met zijn band liep het fout. De zanger kreeg plots een keihard geluid door zijn in-ears. Iets waar hij toch eventjes niet goed van was. Hij hoorde bijna niks meer. Mathias die hoopte dat het zou overgaan heeft zich ondertussen bij de situatie moeten neerleggen. Hij heeft constant last van geruis in zijn oor, ook wel Tinnitus genaamd.

Het had dan ook niet veel gescheeld of Mathias had zijn acteercarrière stop gezet. Toen hij heel wat hinder ondervond op de set van ‘Thuis’ zag hij geen andere oplossing dan te stoppen met acteren. Zijn collega’s wisten hem te overtuigen om vol te houden. “Op de set voel ik me nog steeds niet honderd procent comfortabel. Het lijkt wel alsof ik mij twee keer zo hard moet concentreren als vroeger, en na drie scènes ben ik kapot. De dagen lijken wel dubbel zo hard binnen te komen. Maar goed, het is iets waar ik door moet. Ik moet opnieuw met verschillende situaties leren omgaan. Hoe vaker ik iets doe, hoe beter het gaat”, vertelt Mathias in Dag Allemaal.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van showbizz365.be

Peter De Smedt

Peter De Smedt is al 25 jaar online actief en legt de focus op het maken van contentsites in zowel België als Nederland. Peter De Smedt is beroepsjournalist, erkend door de FOD Binnenlandse zaken en is ook actief als fotograaf en video-journalist.

Related Posts