Martine Jonckheere slachtoffer van bodyshaming: ‘Vel over been’

Martine Jonckheere deelde op Instagram een foto van zichzelf in bikini. De foto werd vorig weekend genomen op het strand terwijl Martine Jonckheere samen met haar hond Lesterke aan het wandelen was.

Heel wat mensen reageren positief op de foto, maar niet iedereen is fan. Sommige mensen vinden het zelfs nodig om kritisch te zijn en tussen de reacties merken we enkele gevallen van bodyshaming op.

“Veel te mager, sorry. Ik vind er niets sexy aan”, schrijft Nicole. En ook Marcelle geeft haar mening: “Vel over been, niet mooi, beetje verdikken”, geeft zij als wijze raad aan Martine Jonckheere.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van showbizz365.be

Ileana Durodin

Iléana Durodin – Gebeten door de taalmicrobe op erg jonge leeftijd. Nooit meer van genezen. Later zou ik ook mijn hogere studies wijden aan de taalkunde en koos ik er ook voor van ‘het woord’ mijn beroep te maken. Schrijven, corrigeren en vertalen zijn de drie vakgebieden waardoor ik ook op professioneel gebied met taal bezig kan blijven.

Related Posts