Martine Jonckheere scoort met bikinifoto

Gewezen Familie-actrice Martine Jonckheere zit sinds kort op Instagram. Afgelopen week heeft zij haar eigen record verbroken en kreeg een foto van haar meer dan 300 likes. Een foto van haar hond Lester en Martine in bikini zorgt voor heel wat positieve reacties. “Verkoeling in het water met die andere liefde van mijn leven… Lesterke”, schrijft Martine Jonckheere bij de Instagramfoto.

Heel wat mensen vinden dat Martine Jonckheere er stralend uit ziet en dat is ook zo. Haar partner Filip is een goede fotograaf, dat mag gezegd worden.
Haar volgers zijn gul met complimenten en Martine leest ze graag. Kan je haar ongelijk geven?

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van showbizz365.be

Ileana Durodin

Iléana Durodin – Gebeten door de taalmicrobe op erg jonge leeftijd. Nooit meer van genezen. Later zou ik ook mijn hogere studies wijden aan de taalkunde en koos ik er ook voor van ‘het woord’ mijn beroep te maken. Schrijven, corrigeren en vertalen zijn de drie vakgebieden waardoor ik ook op professioneel gebied met taal bezig kan blijven.

Related Posts