Martine Jonckheere reageert op bodyshaming: “dat had ik niet verwacht”

Martine Jonckheere postte onlangs een bikinifoto van zichzelf op Instagram en daarop kreeg ze heel wat reacties. Ook negatieve. Hoe reageert de voormalige Familie-actrice nu zelf op die aanvallen van bodyshaming?

“Filip en ik waren in Cadzand op uitstap met de hond om ons 42-jaar samenzijn te vieren. Het leek een foto zoals een ander om te posten. Alleen had ik niet verwacht dat die zoveel reacties zou uitlokken”, vertelt Martine Jonckheere in Story.

“Veel complimentjes, wat fijn is om te lezen, maar helaas ook negatieve commentaren. Zo van: je bent veel te mager, dat is niet sexy.” De actrice reageert gelaten…

“Meningen verschillen, hé”, klinkt Martine Jonckheere in Story. “Weet je, ik zorg goed voor mezelf.” En dan wil de actrice toch één ding duidelijk maken…

“Behalve dat zwemmen ga ik bijna dagelijks ook een half uur tot drie kwartier joggen met de hond. Ik vind dat, zeker gezien mijn leeftijd, ik er nog oké uitzie. Die ludieke foto heeft me verrassend genoeg alvast een pak extra volgers opgeleverd”, blijft Martine Jonckheere positief.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van showbizz365.be

Ileana Durodin

Iléana Durodin – Gebeten door de taalmicrobe op erg jonge leeftijd. Nooit meer van genezen. Later zou ik ook mijn hogere studies wijden aan de taalkunde en koos ik er ook voor van ‘het woord’ mijn beroep te maken. Schrijven, corrigeren en vertalen zijn de drie vakgebieden waardoor ik ook op professioneel gebied met taal bezig kan blijven.

Related Posts