Martine Jonckheere in paniek: “ik zei dat hij me met rust moest laten”

Foto: DPG Media

Martine Jonckheere belandde in de jaren negentig in het web van meesteroplichter Piet Van Haut. Even dreigde het fout af te lopen voor de Familie-actrice…

Van Haut wilde de actrice een cabrio schenken en nodigde haar uit voor een etentje. Maar daar kwam de aap uit de mouw…

“Daar heeft hij me een héél oneerbaar voorstel gedaan, maar ik heb m’n stoute muil opgezet en gezegd dat hij niets moest proberen”, getuigde Martine Jonckheere in de HLN-reeks ‘De Grootste Meesteroplichter ter Wereld’. Al liep het bijna uit de hand…

Van Haut werd woedend toen Martine Jonckheere zijn cadeau bleef weigeren, lezen we in Dag Allemaal. En plots belde hij de actrice op vanuit zijn wagen die voor haar deur stond…

“In paniek gooide ik de telefoon neer en belde mijn man”, lezen we het akelige verhaal van Martine Jonckheere in Dag Allemaal. Uiteindelijk zou Piet Van Haut van de ene op de andere dag uit het leven van de actrice verdwijnen.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van showbizz365.be

Ileana Durodin

Iléana Durodin – Gebeten door de taalmicrobe op erg jonge leeftijd. Nooit meer van genezen. Later zou ik ook mijn hogere studies wijden aan de taalkunde en koos ik er ook voor van ‘het woord’ mijn beroep te maken. Schrijven, corrigeren en vertalen zijn de drie vakgebieden waardoor ik ook op professioneel gebied met taal bezig kan blijven.

Related Posts