Martine Jonckheere: “door haar werd ik ontslagen bij Familie”

Martine Jonckheere blikt in Story terug op haar tijd bij Familie. ‘Marie-Rose’ onthult ook de ware reden achter haar pijnlijkste ontslag bij de VTM-serie…

Het is ondertussen vier maanden geleden dat de 65-jarige actrice voor het laatste op de set van Familie stond. Haar ontslag was pijnlijk, maar ondertussen voelt ze zich wel bevrijd. Een heel ander gevoel dan bij haar eerdere ontslag in 2015…

“Het voelde allemaal zo onrechtvaardig aan toen, ik heb jaren nodig gehad om dat ontslag te kunnen plaatsen”, onthult Martine Jonckheere in Dag Allemaal. Eén persoon was toen verantwoordelijk voor dat ontslag…

Martine Jonckheere had zelf aangegeven dat ze haar rol wat wou terugschroeven zodat ze zich kon herbronnen. De directeur reageerde positief, maar één persoon fluisterde hem andere woorden in…

De vrouwelijke rechterhand van de directeur wist haar baas te beïnvloeden zodat Martine Jonckheere uiteindelijk ontslagen werd. De actrice doet haar verhaal…

“Ze fluisterde hem in dat ik op een burn-out afstevende en dat ik daarom beter ontslagen werd”, vertelt Martine Jonckheere in Dag Allemaal. “Dat was echt een bittere pil.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van showbizz365.be

Ileana Durodin

Iléana Durodin – Gebeten door de taalmicrobe op erg jonge leeftijd. Nooit meer van genezen. Later zou ik ook mijn hogere studies wijden aan de taalkunde en koos ik er ook voor van ‘het woord’ mijn beroep te maken. Schrijven, corrigeren en vertalen zijn de drie vakgebieden waardoor ik ook op professioneel gebied met taal bezig kan blijven.

Related Posts