Martine Jonckheere: “alles gaat hangen vanaf een bepaalde leeftijd”

Martine Jonckheere praat in Nina openhartig over haar lichaam. De voormalige Familie-actrice noemt het haar tempel, haar instrument. En dan wil Martine één element benadrukken…

Martine Jonckheere is altijd ‘slank en pezig’ geweest. Wat ze ook eet, verdikken doet de actrice niet. Soms zou ze wat zwaarder willen zijn, al beseft ze één ding maar al te goed…

“In onze maatschappij ligt dat gevoelig”, beseft Martine Jonckheere in Nina. “Als ik met andere vrouwen praat, zeggen ze: ‘Amai, jij hebt geen buikje.’” En dat heeft Martine inderdaad nooit gehad. Al kan je één iets niet vermijden…

“Zonder te willen pochen: ik had altijd een gespierde buik”, bekent Martine Jonckheere in de weekendbijlage van Het Laatste Nieuws. Al heeft ook de tand des tijds vat op het Familie-gezicht. Martine legt uit hoe ze daarnaar kijkt…

“Alles gaat hangen vanaf een bepaalde leeftijd”, lacht Martine Jonckheere in Nina. “Maar een vrouw die meegaat met haar leeftijd en fier is, vind ik mooier dan de platgespoten versie.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van showbizz365.be

Ileana Durodin

Iléana Durodin – Gebeten door de taalmicrobe op erg jonge leeftijd. Nooit meer van genezen. Later zou ik ook mijn hogere studies wijden aan de taalkunde en koos ik er ook voor van ‘het woord’ mijn beroep te maken. Schrijven, corrigeren en vertalen zijn de drie vakgebieden waardoor ik ook op professioneel gebied met taal bezig kan blijven.

Related Posts