Martien Meiland onthult geheimpje: “Leroy had nog nooit een vaste relatie gehad”

Martien Meiland en Erica zijn gezegend met twee prachtige dochters en twee fantastische schoonzonen. De jongens werden meteen in het gezin opgenomen en zijn een deel van de familie.

Martien ziet zijn dochters graag, en heeft hen altijd kunnen loslaten. Hij speelde niet de beschermende vader over de twee meisjes.

“Montana was altijd heel serieus en al vroeg zelfstandig. Op haar twintigste woonde ze al alleen. Maxime is wat rebelser. Die heeft altijd gezegd: ‘Ik moet geen vent’. Zij had Claire al, natuurlijk. Tot Leroy als cameraman op het Chateau kwam en de crew ’s avonds bleef eten. Wij zagen aan tafel de vonk zo overslaan”, lacht Martien in Dag Allemaal.

En de vonk sloeg wel degelijk over tussen de twee. “Het grappige is dat Leroy nog nooit een vaste relatie had gehad. Zijn moeder bleef maar vragen: ‘En kom jij nu nooit eens iemand tegen?”. Ondertussen zijn Maxime en Leroy de trotse ouders geworden van dochtertje Vivé, en zijn ze heel gelukkig samen.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van showbizz365.be

Ileana Durodin

Iléana Durodin – Gebeten door de taalmicrobe op erg jonge leeftijd. Nooit meer van genezen. Later zou ik ook mijn hogere studies wijden aan de taalkunde en koos ik er ook voor van ‘het woord’ mijn beroep te maken. Schrijven, corrigeren en vertalen zijn de drie vakgebieden waardoor ik ook op professioneel gebied met taal bezig kan blijven.

Related Posts