Marthe van K3: ‘Heel erg dat iemand z’n mond voorbij heeft gepraat’

Dinsdag nam K3 de clip voor de nieuwe single ‘Mango Mango’ op. Het is de zomersingle van K3 en de eerste single sinds het huwelijk van Marthe De Pillecyn.

Op 30 april trouwde Marthe met Sinerjey Meyfroodt, al drie jaar de man van haar leven. De twee trouwden in het grootste geheim, maar het nieuws over het huwelijk lekte uiteindelijk toch uit.

“Toen we eenmaal verloofd waren, hebben we zeer bewust gekozen om dat geheim te houden. Ik vind dat privé. Net als het huwelijk op zich”, reageert Marthe in Het Laatste Nieuws.

Marthe en Sinerjey deden er alles aan op hun huwelijk geheim te houden. Zo mocht niemand een smartphone gebruiken. Op die manier wou Marthe voorkomen dat iemand aan de weet zou komen dat zij getrouwd was. Wou zij op die manier de stunt van Hanne overdoen? Hanne maakte het nieuws dat zij getrouwd was pas na 4 maanden bekend.

Marthe hoopte écht dat niemand het nieuws zou lekken. ”Maar dat gebeurde tóch en dat vind ik heel erg””, zegt Marthe. ”Ik heb niet eens de tijd gehad om het nieuws zélf te kunnen zeggen. Maar dat hoort bij het bekend zijn, zeker?”, reageert zij in Het Laatste Nieuws.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van showbizz365.be

Ileana Durodin

Iléana Durodin – Gebeten door de taalmicrobe op erg jonge leeftijd. Nooit meer van genezen. Later zou ik ook mijn hogere studies wijden aan de taalkunde en koos ik er ook voor van ‘het woord’ mijn beroep te maken. Schrijven, corrigeren en vertalen zijn de drie vakgebieden waardoor ik ook op professioneel gebied met taal bezig kan blijven.

Related Posts