Marthe reageert na zware kritiek: “ik voelde me schuldig”

Wanneer je deelneemt aan een talentenjacht of een programma zoals ‘K2 zoekt K3’, dan weet je tegenwoordig dat mensen over je gaan schrijven. Dankzij de sociale media is de drempel bijzonder laag om veilig vanachter je scherm je mening te geven, zowel positief als negatief.

Heel wat kandidaten van ‘K2 zoekt K3’ kregen een flinke dosis kritiek te slikken en dat is iets wat Hanne en Marthe raakt. “Je wilt niet dat mensen met goede bedoelingen met de grond gelijk gemaakt worden. Wij zijn het na zes jaar gewoon dat mensen zomaar wat schrijven op sociale media, maar voor de nieuwe kandidaten lijkt het me heel heftig”, reageert Marthe in Story.

De dames van K3 leven heel erg mee met alle kandidaten en er vloeit soms eens een traantje. “Ik voelde me schuldig bij een jongen die tranen in de ogen had omdat hij niet slaagde in zijn auditie. Hanne en ik konden zelf onze tranen niet bedwingen”, aldus Marthe.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van showbizz365.be

Ileana Durodin

Iléana Durodin – Gebeten door de taalmicrobe op erg jonge leeftijd. Nooit meer van genezen. Later zou ik ook mijn hogere studies wijden aan de taalkunde en koos ik er ook voor van ‘het woord’ mijn beroep te maken. Schrijven, corrigeren en vertalen zijn de drie vakgebieden waardoor ik ook op professioneel gebied met taal bezig kan blijven.

Related Posts