Mark Tijsmans haalt uit naar Metejoor: “Schaam je diep”

Naar ‘The Voice Kids’ kijken zou een leuke bezigheid kunnen zijn, maar Mark Tijsmans ergerde zich vrijdagavond rot aan een opmerking van één van de coaches in het programma.

“En daar gaan we weer.  Ik kijk naar ‘The Voice Kids’ en zie een schoolmeestertje uitspraken doen over het vak musical die fout zijn en zo stereotiep dat ze alleen maar kunnen komen uit de mond van iemand die er niks van af weet”, schrijft Mark Tijsmans op zijn sociale media.

“He Metejoor… schaam je diep”, besluit Tijsmans zonder verdere context te geven. De opmerking van Metejoor heeft betrekken op de kleine Louis die het publiek wou ontroeren met het nummer ‘Zij gelooft in mij’ van Andre Hazes.

De post van Mark Tijsmans zorgt in ieder geval voor gemengde reacties, want mensen verwijzen onder andere naar de 3 MIA’s die Metejoor amper een week geleden nog won.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van showbizz365.be

Ileana Durodin

Iléana Durodin – Gebeten door de taalmicrobe op erg jonge leeftijd. Nooit meer van genezen. Later zou ik ook mijn hogere studies wijden aan de taalkunde en koos ik er ook voor van ‘het woord’ mijn beroep te maken. Schrijven, corrigeren en vertalen zijn de drie vakgebieden waardoor ik ook op professioneel gebied met taal bezig kan blijven.

Related Posts