Marieke Dilles: “ik was gewaarschuwd voor de nadelen van Thuis”

Marieke Dilles kennen de Thuis-kijkers sinds kort als poetshulp Vicky. De 36-jarige actrice kreeg al snel een waarschuwing op de set van Thuis…

Er kijken haast elke dag een miljoen mensen naar Thuis, maar de actrice werd op straat nog niet aangesproken op haar rol…

“Voorlopig niet. Ik ken gek genoeg niet zo veel mensen die naar ‘Thuis’ kijken”, geeft Marieke Dilles toe in TV Familie. Al heeft Thuis er wel één kijker bij sinds Marieke erin meespeelt…

Mijn mama, lacht Marieke Dilles in het weekblad. “Die is speciaal begínnen kijken, omdat ik erin meespeel.” Op de set van Thuis kreeg de actrice al snel een waarschuwing…

“Iedereen had mij gewaarschuwd dat ik snel ook de nadelen van de ‘Thuis’- bekendheid zou ervaren. Maar niets van dat”, klinkt het opgelucht bij Marieke Dilles in TV Familie. Al krijgt ze op sociale media plots wel opvallend veel nieuwe vriendschapsverzoeken van kijkers.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van showbizz365.be

Ileana Durodin

Iléana Durodin – Gebeten door de taalmicrobe op erg jonge leeftijd. Nooit meer van genezen. Later zou ik ook mijn hogere studies wijden aan de taalkunde en koos ik er ook voor van ‘het woord’ mijn beroep te maken. Schrijven, corrigeren en vertalen zijn de drie vakgebieden waardoor ik ook op professioneel gebied met taal bezig kan blijven.

Related Posts