Marie Verhulst tikt journalist op de vingers: “dat is een stoute vraag”

Marie Verhulst onthult in Story dat ze minstens even lang het baasje van Samson wil zijn als haar vader Gert. Marie staat dan ook voor een drukke zomer. Zal ze wel genoeg tijd hebben voor haar vriend Jef en haar familie?

“Toch wel”, benadrukt het nieuwe baasje van Samson in Story. “Tijdens die periode in Plopsaland De Panne blijf ik slapen bij papa en Ellen in Oostduinkerke.” En ook Jef zal ze niet veel moeten missen…

“Die moet ik amper missen, want wij werken gewoon samen bij Studio 100”, verduidelijkt Marie Verhulst in Story. “Hij is daar podiumtechnieker en dat is de perfecte match. Nooit hebben we het gevoel dat we naast mekaar leven.” Maar wie zet Marie op de eerste plek: Samson of Jef?

“Dat is een stoute vraag, want ik kan niet kiezen. Ik zie ze allebei even graag. Het allerleukst vind ik het als ik met beiden op stap kan gaan, en dat geluk heb ik ook.”

“Jef en Samson zijn even belangrijk voor mij. Iets wat Jef ook goed begrijpt, hij is niet jaloers”, knipoogt Marie Verhulst in Story.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van showbizz365.be

Ileana Durodin

Iléana Durodin – Gebeten door de taalmicrobe op erg jonge leeftijd. Nooit meer van genezen. Later zou ik ook mijn hogere studies wijden aan de taalkunde en koos ik er ook voor van ‘het woord’ mijn beroep te maken. Schrijven, corrigeren en vertalen zijn de drie vakgebieden waardoor ik ook op professioneel gebied met taal bezig kan blijven.

Related Posts