Marie Verhulst over Jef: “we zien elkaar momenteel minder”

Hoe gaat het ondertussen met Marie Verhulst en haar vriend Jef? Marie geeft toe dat ze elkaar een tijdje minder gezien hebben… Wat is er aan de hand?

Terwijl Marie Verhulst zich momenteel focust op de kerstshows, zat Jef vooral in Nederland voor de K3-toer waar hij toneelmeester van is. Marie onthult hoe ze daarover denkt…

“Ik denk dat het als koppel ook belangrijk is om niet altijd alles samen te doen”, vertelt Marie Verhulst in Story. Zowel Marie als Jef vinden hun werk immers belangrijk…

“We leven daar echt voor, dus we vinden het niet erg als er periodes zijn dat we mekaar wat minder zien. Nadien is het altijd weer wat rustiger en halen we die tijd wel in.” Want één ding wil Marie benadrukken…

“Ja, Jef is echt de perfecte man. Ik zie hem nog steeds doodgraag”, klinkt het verliefd bij Marie Verhulst in Story.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van showbizz365.be

Ileana Durodin

Iléana Durodin – Gebeten door de taalmicrobe op erg jonge leeftijd. Nooit meer van genezen. Later zou ik ook mijn hogere studies wijden aan de taalkunde en koos ik er ook voor van ‘het woord’ mijn beroep te maken. Schrijven, corrigeren en vertalen zijn de drie vakgebieden waardoor ik ook op professioneel gebied met taal bezig kan blijven.

Related Posts