Marie Verhulst onder vuur door gedrag in De Verhulstjes

Marie Verhulst krijgt kritiek omdat ze een ‘rolletje’ zou spelen in De Verhulstjes. Maar het nieuwe baasje ontkent dat gerucht…

Gert Verhulst heeft zijn imago van het ‘brave Gertje’ losgelaten en in De Verhulstjes durft hij al eens een vuile mop vertellen. Maar Marie zit volgens de kijkers nog te veel in een keurslijf…

“Ik ben echt mezelf, hoor, in ‘De Verhulstjes’!” benadrukt Marie Verhulst in Dag Allemaal. Al kreeg Marie wel één opvallend berichtje…

“Onlangs kreeg ik een berichtje: ‘Ik denk dat ik weet waarom mensen jou vervelend vinden: je praat zo A.N.’” vertelt Marie Verhulst in Dag Allemaal. Maar plat ‘Antwaarps’ praten zoals haar vader en broer dat kán Marie niet…

“Ik kan dat niet! Ik zou het graag willen, maar ’t zit niet in mij. Ik heb vier jaar op internaat gezeten waar iedereen algemeen Nederlands sprak én ik kreeg er elke week dictie”, aldus Marie Verhulst in Dag Allemaal.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van showbizz365.be

Ileana Durodin

Iléana Durodin – Gebeten door de taalmicrobe op erg jonge leeftijd. Nooit meer van genezen. Later zou ik ook mijn hogere studies wijden aan de taalkunde en koos ik er ook voor van ‘het woord’ mijn beroep te maken. Schrijven, corrigeren en vertalen zijn de drie vakgebieden waardoor ik ook op professioneel gebied met taal bezig kan blijven.

Related Posts