Marie Verhulst: “niemand doet dat beter dan papa”

Marie Verhulst mag dan wel het nieuwe baasje zijn van Samson, dat betekent niet dat papa Gert Verhulst niet meer betrokken is. Integendeel…

Zo schreef Gert Verhulst opnieuw het scenario voor de kerstshows van Samson en Marie. En daar kan Marie kort over zijn…

“En daar heb ik uiteraard niets aan moeten veranderen”, benadrukt Marie in Story. “Er is nog steeds niemand die beter over Samson kan schrijven dan ons papa.” Gert doet zelfs nog meer…

“De nieuwe liedjesteksten zijn ook nog altijd van zijn hand. Ja, hij mag dat vooral blijven doen”, benadrukt Marie Verhulst in Story. Het wat rustiger aan doen is dan ook niets voor Gert…

“Hij leeft aan minstens 200 kilometer per uur”, geeft Marie Verhulst toe in Story. “Papa zit niet graag stil, net als ik. Op dit moment denk ik ook: hoe drukker, hoe liever. Ik sta elke dag vrolijk op, ik word heel gelukkig van mijn job. En papa ook.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van showbizz365.be

Ileana Durodin

Iléana Durodin – Gebeten door de taalmicrobe op erg jonge leeftijd. Nooit meer van genezen. Later zou ik ook mijn hogere studies wijden aan de taalkunde en koos ik er ook voor van ‘het woord’ mijn beroep te maken. Schrijven, corrigeren en vertalen zijn de drie vakgebieden waardoor ik ook op professioneel gebied met taal bezig kan blijven.

Related Posts