Marie Verhulst: “Ik wil zovéél mogelijk en zo hard mogelijk werken”

Foto: VRT

Marie Verhulst is sinds iets meer dan een jaar het baasje van Samson. Hoewel Gert nog niet volledig de fakkel heeft kunnen overdragen aan Marie voelt Marie zich al officieel het nieuwe baasje van Samson. Weinig andere dromen heeft Marie dan ook momenteel niet. “Ik ben heel carrièregericht. Optreden met Samson is mijn focus”, vertelt Marie aan Het Laatste Nieuws.

Marie was zo enthousiast om aan haar rol als baasje van Samson te beginnen, dat ook voor haar Corona een serieuze tegenvaller was. Want heel veel hobby’s had Marie niet om haar dagen mee te vullen. “Even heb ik gedacht ‘ai, wat nu?’ Tegelijk vond ik die vaststelling ook keigoed nieuws: Marie, het is je gelukt om van je hobby je beroep te maken. Elke dag werken, is het liefste wat ik doe. Ik wil zovéél mogelijk en zo hard mogelijk werken”, aldus Marie.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van showbizz365.be

Peter De Smedt

Peter De Smedt is al 25 jaar online actief en legt de focus op het maken van contentsites in zowel België als Nederland. Peter De Smedt is beroepsjournalist, erkend door de FOD Binnenlandse zaken en is ook actief als fotograaf en video-journalist.

Related Posts