Marie Verhulst: “Ik wil het even lang kunnen volhouden als hij”

Foto; Play4

In december 2019 werd bekend dat Marie Verhulst haar vader Gert Verhulst zou opvolgen als baasje van Samson. Dat werd door heel wat mensen met veel enthousiasme onthaald. Ook opa Jos, de vader van Gert, die jammer genoeg vorig jaar kwam te overlijden, heeft nog een show van zijn kleindochter kunnen meepikken. “Hij vond het heel, heel goed, zei hij, maar ik zag wel dat hij zijn hoorapparaat niet aan had die dag”, lacht Marie in Het Laatste Nieuws.

Gert was 30 jaar lang het baasje van Samson, iets wat Marie wil kunnen evenaren. “Mijn vader mikt op 10 jaar. Ik wil het liefst even lang volhouden als hij”, vertelt Marie. “Over dertig jaar zullen mijn rokjes misschien net iets langer zijn dan vandaag. Eigenlijk ben ik een dag-tot-dag-mens, maar ik sta zo achter Samson, het voelt zo juist en mijn vader heeft er zo hard voor gewerkt dat ik het nooit ga loslaten”, aldus Marie over Samson en haar toekomstplannen.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van showbizz365.be

Peter De Smedt

Peter De Smedt is al 25 jaar online actief en legt de focus op het maken van contentsites in zowel België als Nederland. Peter De Smedt is beroepsjournalist, erkend door de FOD Binnenlandse zaken en is ook actief als fotograaf en video-journalist.

Related Posts