Marie Verhulst: “Ik wil hem niet teleurstellen”

Vanaf de kerstvakantie hernemen Gert Verhulst en Marie Verhulst de afscheidstournee van ‘Samson & Gert’. Gert kondigde in 2019 zijn afscheid aan en zou afscheid nemen van het publiek en Samson met een grote afscheidstournee. Corona gooide roet in de plannen en tot op vandaag heeft Samson nog steeds twee baasjes. “Pas na de afscheidsshows is het écht aan ‘Samson & Marie’. Maar ik heb al meer dan 100 afleveringen opgenomen voor Ketnet, dus ‘second best’ voel ik me niet”, vertelt Marie aan Het Laatste Nieuws.

Maar druk voelt Marie niet. “Enkel vanuit mijzelf, niet van Studio 100 en al zeker niet van mijn vader. En toch wil ik vooral hem niet teleurstellen. Hij heeft te hard voor ‘Samson & Gert’ gewerkt. Ik besef wel: het zijn andere tijden. Diezelfde hoeveelheden cd’s zullen we nooit meer verkopen. Het kinderaanbod is nu veel groter. Maar de figuur Samson blijft werken. Samson is zo warm. Ik hoop dat ik dezelfde warmte kan overbrengen”.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van showbizz365.be

Peter De Smedt

Peter De Smedt is al 25 jaar online actief en legt de focus op het maken van contentsites in zowel België als Nederland. Peter De Smedt is beroepsjournalist, erkend door de FOD Binnenlandse zaken en is ook actief als fotograaf en video-journalist.

Related Posts