Margriet Hermans: “Daar heb ik me vragen bij gesteld”

Heel wat artiesten zitten jaar na jaar te wachten op een uitnodiging om mee te mogen doen aan ‘Liefde Voor Muziek’. Maar er zijn zoveel artiesten in Vlaanderen, dat het bijna vechten is om een plekje in het programma. Margriet Hermans was dan ook erg verrast dat ze werd gevraagd voor het programma.

“Ik voldeed aan de vereisten, zeiden ze. Een van die vereisten is dat de artiest een voldoende groot repertoire moet hebben zodat de medekandidaten een keuze hebben voor hun interpretatie van een van je liedjes”, begint Margriet in NU.

En bij die vereiste begon Margriet zich al meteen vragen te stellen. “Bij sommige medekandidaten stelde ik me toch vragen rond die ene vereiste. Zo groot was het repertoire van sommige nu eenmaal niet.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van showbizz365.be

Ileana Durodin

Iléana Durodin – Gebeten door de taalmicrobe op erg jonge leeftijd. Nooit meer van genezen. Later zou ik ook mijn hogere studies wijden aan de taalkunde en koos ik er ook voor van ‘het woord’ mijn beroep te maken. Schrijven, corrigeren en vertalen zijn de drie vakgebieden waardoor ik ook op professioneel gebied met taal bezig kan blijven.

Related Posts