Man Birgit Van Mol kruipt door oog van de naald: “zeven uur op operatietafel”

Birgit Van Mol en haar echtgenoot René zijn 25 jaar getrouwd. Het koppel is nog steeds gelukkig samen, al maken de gezondheidsproblemen van René het hen niet altijd makkelijk… Vorige zomer nog ontsnapte René aan de dood…

René lijdt aan een ongeneeslijke auto-immuunziekte die zijn organen aanvalt. Ook zijn hart. Vorige zomer kroop de 68-jarige René door het oog van de naald…

“De ziekte heeft al enkele keren mijn hart aangevallen, waardoor mijn hartfunctie op een bepaald moment terugviel tot 18%”, vertelt René in Dag Allemaal. Vorige zomer liep het bijna fataal af…

“Ze hebben op de spoed zeven uur moeten trekken en sleuren om mij in leven te houden”, vertelt de man van Birgit Van Mol in Dag Allemaal. “De beelden van m’n leven flitsten aan mij voorbij. Ze hadden mij licht verdoofd, maar ik kon horen dat het ernstig was.” Ook Birgit Van Mol beleefde akelige uren…

“Als ze dingen beginnen te roepen als ‘Mijnheer Brouwer, blijf bij ons!’ dan weet je hoe laat het is”, klinkt het stilletjes bij Birgit Van Mol in Dag Allemaal.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van showbizz365.be

Ileana Durodin

Iléana Durodin – Gebeten door de taalmicrobe op erg jonge leeftijd. Nooit meer van genezen. Later zou ik ook mijn hogere studies wijden aan de taalkunde en koos ik er ook voor van ‘het woord’ mijn beroep te maken. Schrijven, corrigeren en vertalen zijn de drie vakgebieden waardoor ik ook op professioneel gebied met taal bezig kan blijven.

Related Posts