Maksim Stojanac heeft familie in Oekraïne: “hun thuis is flink toegetakeld”

Maksim Stojanac kennen we allemaal van #LikeMe en The Voice Kids. Maksim waagt ook zijn kans als zanger met zijn debuutalbum, al dwalen zijn gedachten ook vaak af naar de oorlogssituatie in Oekraïne, waar zijn roots liggen…

“Ja, de familieleden van mijn moeder hebben Russische en Oekraïense roots”, vertelt Maksim in TV Familie. “En ze wonen nog steeds in Oekraïne.” Hoe is de situatie daar ondertussen?

“Gelukkig zijn ze oké. Ondanks die akelige situatie daar…” vertelt Maksim Stojanac in TV Familie. “Mijn mama heeft dagelijks contact met onze familie ginder.”

“Ze verblijven nu in een klein dorpje, ver weg van de zwaar gebombardeerde stad Charkov”, benadrukt Maksim in het weekblad. Al betekent dat niet dat ze volledig gespaard blijven van de verwoestingen…

“Hun appartementsblokken zijn flink toegetakeld, maar iedereen is dus veilig. We hopen met heel ons hart dat dat zo blijft”, spreekt Maksim Stojanac zijn vurigste wens uit in TV Familie.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van showbizz365.be

Ileana Durodin

Iléana Durodin – Gebeten door de taalmicrobe op erg jonge leeftijd. Nooit meer van genezen. Later zou ik ook mijn hogere studies wijden aan de taalkunde en koos ik er ook voor van ‘het woord’ mijn beroep te maken. Schrijven, corrigeren en vertalen zijn de drie vakgebieden waardoor ik ook op professioneel gebied met taal bezig kan blijven.

Related Posts