Maakt Jeroen Meus binnenkort de overstap naar Njam?

Njam! bestaat 10 jaar en heeft heel wat koks die daar de revue passeren. Grote namen zoals Roger Van Damme en Peter Goossens koken er samen met televisiekijkend Vlaanderen de lekkerste gerechten.

Mogen we dan ook binnenkort een grote naam als Jeroen Meus op de zender verwelkomen? Gert Verhulst geeft op die vraag een antwoord in Tv Familie. “Jeroen doet eigenlijk ook iets anders dan wij. Hij maakt vooral ‘dagelijkse kost’. Wij hebben op Njam! veel programma’s voor hobbykoks. Met recepten die misschien net iets moeilijker zijn. Maar alle respect voor Jeroen, hé! Da’s een toffe gast en hij verdient die titel van nummer één.”

Maar Gert sluit niet uit dat ze Jeroen ooit proberen overhalen om naar Njam! te komen. “Maar op dit moment is dat niet aan de orde. Door lopende contracten enzo. Maar ik sluit het zeker niet uit.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van showbizz365.be

Ileana Durodin

Iléana Durodin – Gebeten door de taalmicrobe op erg jonge leeftijd. Nooit meer van genezen. Later zou ik ook mijn hogere studies wijden aan de taalkunde en koos ik er ook voor van ‘het woord’ mijn beroep te maken. Schrijven, corrigeren en vertalen zijn de drie vakgebieden waardoor ik ook op professioneel gebied met taal bezig kan blijven.

Related Posts