Luc Appermont kijkt incognito naar man Bart Kaëll

Afgelopen weekend was het weer tijd voor het zotste feestje van het jaar, het Schlagerfestival. In Hasselt verzamelden de crème de la crème van het Vlaamse lied zich om er het vijftienjarig bestaan van het ambiancefeest te vieren. Presentatoren van dienst Kürt Rogiers en Luc Appermont.

Voor Luc is het de allereerste keer dat hij het Schlagerfestival mag presenteren. Toch is hij alle jaren als trouwe fan van zijn man Bart Kaëll aanwezig. “Het is wel al eens gebeurd dat ik met een pet en bril tussen de feestende mensenmassa ging staan. Ik vind dat geweldig. Iedereen zingt luidkeels mee. Dat is het liefste wat ik doe: kijken hoe anderen zich amuseren.”

Kürt had voor de feesteditie van het Schlagerfestival in ieder geval al een ‘specialleke’ klaar. Luc vertelt in Story over het plan. “We dragen op het podium allebei een zwarte smoking. Speciaal omdat het een feesteditie is. En ik was wel voor dat idee gewonnen. Bovendien dragen we daaronder witte sneakers, want dat is hip hé. En voor de rest houden we vooral onze presentaties luchtig, want ambiance en sfeer primeren.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van showbizz365.be

Ileana Durodin

Iléana Durodin – Gebeten door de taalmicrobe op erg jonge leeftijd. Nooit meer van genezen. Later zou ik ook mijn hogere studies wijden aan de taalkunde en koos ik er ook voor van ‘het woord’ mijn beroep te maken. Schrijven, corrigeren en vertalen zijn de drie vakgebieden waardoor ik ook op professioneel gebied met taal bezig kan blijven.

Related Posts