Lisa-actrice in therapie na gewapende overval: “ik ben bang”

Femke Verschueren kennen we niet enkel van haar rol in Lisa, maar natuurlijk ook als zangeres. Met haar single ‘Nacht’ bracht ze een erg persoonlijk nummer uit waarin ze afrekent met demonen uit haar verleden…

Het nummer gaat over de constante angstaanvallen waarmee de 22-jarige Femke geconfronteerd wordt. Die angstaanvallen heeft ze overgehouden aan een akelige gebeurtenis…

Femke Verschueren was amper 7 jaar toen ze getuige was van een gewapende overval. In TV Familie doet ze haar verhaal…

“Mijn mama en twee zusjes stonden in een schoenenwinkel aan de kassa, toen er een man met een bivakmuts en een geweer de zaak binnenstormde. Hij riep brutaal dat hij al het geld uit de kassa wilde. Volgens mij richtte hij zijn wapen ook op ons…” vertelt Femke Verschueren in TV Familie…

Haar mama beweert dat de overvaller het enkel op de winkelbediende gemunt had, maar in haar eigen herinneringen beleeft Femke Verschueren het moment ‘anders en heftiger’. De gevolgen waren enorm…

Nog steeds blijft de angst die Femke toen opliep haar leven beheersen: “Ik blijf schrik hebben dat ik ooit weer oog in oog zal staan met een overvallen.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van showbizz365.be

Ileana Durodin

Iléana Durodin – Gebeten door de taalmicrobe op erg jonge leeftijd. Nooit meer van genezen. Later zou ik ook mijn hogere studies wijden aan de taalkunde en koos ik er ook voor van ‘het woord’ mijn beroep te maken. Schrijven, corrigeren en vertalen zijn de drie vakgebieden waardoor ik ook op professioneel gebied met taal bezig kan blijven.

Related Posts