LikeMe-actrice waagt haar kans in K2 Zoekt K3: “mensen verwachten veel van me”

In ‘K2 zoekt K3’ duikt er af en toe eens een bekend gezicht op tussen de kandidaten. Zo zagen we in de vierde auditie Megane Moerenhout haar kans wagen. De jongste kijkers zullen haar ongetwijfeld hebben herkend uit de jongerenserie #LikeMe.

Hoewel dansen haar prioriteit is, ziet de roodharige een carrière bij K3 helemaal zitten. Dat ze al in #LikeMe, ‘Grease’ en ‘Kadanza Together’ heeft meegedaan, legt een beetje druk op haar schouders. “Mensen verwachten nu heel veel van mij tijdens ‘K2 zoekt K3’, vertelt ze aan Tv Familie.

Megane heeft zich dus niet meteen ingeschreven toen er een oproep werd gedaan omdat ze met heel wat twijfels zat. Maar ze vond al heel snel een antwoord op al haar twijfels. “Waarom niet? K3 vertegenwoordigt alles wat ik leuk vind. En ik zou er spijt van hebben als ik m’n kans niet had gewaagd.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van showbizz365.be

Ileana Durodin

Iléana Durodin – Gebeten door de taalmicrobe op erg jonge leeftijd. Nooit meer van genezen. Later zou ik ook mijn hogere studies wijden aan de taalkunde en koos ik er ook voor van ‘het woord’ mijn beroep te maken. Schrijven, corrigeren en vertalen zijn de drie vakgebieden waardoor ik ook op professioneel gebied met taal bezig kan blijven.

Related Posts