LikeMe-actrice heeft opvallende verslaving: “die glibberige sliertjes vind ik heerlijk”

Iedereen heeft een vreemde gewoonte of lekkernij waar hij of zij dol op is. Dat heeft ook #LikeMe ster Pommelien Thijs. In Story deelt ze haar guilty pleasure van de lekkernijen.

“Velen zullen me misschien gek verklaren, maar ik ben zot van zeewier. Iets dat is voortgevloeid uit mijn verslaving voor sushi. Die glibberige sliertjes hebben een heel frisse en krachtige smaak. En het is ook nog eens heel gezond, dus je kunt er veel van eten.”

Al heeft de zus van Pommelien wel een groot nadeel ontdekt. “Mijn zus vindt dat het stinkt”, lacht Pommelien.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van showbizz365.be

Ileana Durodin

Iléana Durodin – Gebeten door de taalmicrobe op erg jonge leeftijd. Nooit meer van genezen. Later zou ik ook mijn hogere studies wijden aan de taalkunde en koos ik er ook voor van ‘het woord’ mijn beroep te maken. Schrijven, corrigeren en vertalen zijn de drie vakgebieden waardoor ik ook op professioneel gebied met taal bezig kan blijven.

Related Posts