Leen Dendievel onthult missie: “dit is heel belangrijk…”

Leen Dendievel heeft een heruitgave uitgebracht van haar bestseller ‘Asem’ waarin ze openhartig praat over haar angst- en paniekaanvallen. In die nieuwe versie doen ook enkele BV’s hun verhaal…

Dat BV’s openhartig praten over hun mentale gezondheid, vindt Leen Dendievel enorm belangrijk om taboes te doorbreken…

“Heel belangrijk”, benadrukt Leen Dendievel in Dag Allemaal. “Ik heb ervoor gekozen om sociale media te gebruiken, want dankzij mijn bekendheid heb ik veel volgers. Ik wil iets betekenen voor mensen.” En dat deed ze ook al als actrice…

“Als actrice heb ik dat gedaan door in ‘Thuis’ de deur op een kier te zetten voor transpersonen”, vertelt Leen Dendievel in Dag Allemaal. En hetzelfde wil ze dankzij haar boek betekenen voor mensen die met angsten worstelen. Want één ding is duidelijk…

“Ik weet in welke situatie sommige mensen zitten”, benadrukt Leen Dendievel in Dag Allemaal. “Want ik lag ook in mijn bed, te denken dat ik abnormaal was, alleen met mijn angsten.”

“Ik had geen antwoord op mijn vragen”, vervolgt Leen Dendievel haar verhaal in Dag Allemaal. “Had ik toen maar iemand gehad die mij die antwoorden kon bieden. Daarom heb ik dat boek geschreven”, verwijst Leen Dendievel naar Asem, nu opnieuw uitgebracht in een herziene versie.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van showbizz365.be

Ileana Durodin

Iléana Durodin – Gebeten door de taalmicrobe op erg jonge leeftijd. Nooit meer van genezen. Later zou ik ook mijn hogere studies wijden aan de taalkunde en koos ik er ook voor van ‘het woord’ mijn beroep te maken. Schrijven, corrigeren en vertalen zijn de drie vakgebieden waardoor ik ook op professioneel gebied met taal bezig kan blijven.

Related Posts