Leen Dendievel ontdekt pijnlijke oorzaak van haar paniekaanvallen

Leen Dendievel heeft lange tijd geworsteld met angst- en paniekaanvallen. Maar wat lag aan de basis van haar problemen?

“Dat is bij iedereen verschillend”, verduidelijkt de schrijfster van ‘Asem’ in Dag Allemaal. Bij de voormalige Thuis-actrice bleek een pijnlijke gebeurtenis aan de basis te liggen…

“Ik heb lang moeten zoeken wat bij mij de aanleiding was, wat mij wankel maakte”, geeft Leen toe in Dag Allemaal. “Daarom ben ik naar een psycholoog beginnen te gaan.” En daar deed Leen Dendievel een onthutsende ontdekking…

“Ik heb mijn puzzelstukken op tafel gesmeten en haar gezegd dat ik het zelf allemaal niet meer zag.” En toen kwam de pijnlijke waarheid naar boven…

“Daar heb ik gaandeweg ontdekt dat ik de dood van mijn vader, bijna twintig jaar geleden, nog niet verwerkt heb”, vertelt Leen Dendievel in Dag Allemaal. Leen was toen 19 jaar…

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van showbizz365.be

Ileana Durodin

Iléana Durodin – Gebeten door de taalmicrobe op erg jonge leeftijd. Nooit meer van genezen. Later zou ik ook mijn hogere studies wijden aan de taalkunde en koos ik er ook voor van ‘het woord’ mijn beroep te maken. Schrijven, corrigeren en vertalen zijn de drie vakgebieden waardoor ik ook op professioneel gebied met taal bezig kan blijven.

Related Posts