Leen Dendievel: “die huisarts heeft me niet meer teruggezien”

Leen Dendievel worstelde lange tijd met paniekaanvallen en in Dag Allemaal vertelt ze hoe ze werd ‘behandeld’ door haar huisarts…

“Ik heb nachten aan een stuk in bed liggen piekeren, denkend dat ik abnormaal was”, verwijst Leen Dendievel naar de periode toen ze nog geen diagnose had.

“Ik ben verschillende keren naar de spoed gegaan en ik liet me ook onderzoeken door mijn huisarts, maar hij zei dat er niets aan mijn hart te zien was en that’s it.” Dat was voor Leen Dendievel een pijnlijke gebeurtenis…

“Echt raar dat hij niet gewoon de vraag gesteld heeft: ‘Hoe gaat het eigenlijk met jou?’” vertelt Leen Dendievel in Dag Allemaal. De schrijfster van ‘Asem’ en voormalige Thuis-actrice nam dan ook een duidelijk besluit…

“Dat was de laatste keer dat hij me in zijn wachtkamer heeft gezien”, onthult Leen Dendievel in Dag Allemaal.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van showbizz365.be

Ileana Durodin

Iléana Durodin – Gebeten door de taalmicrobe op erg jonge leeftijd. Nooit meer van genezen. Later zou ik ook mijn hogere studies wijden aan de taalkunde en koos ik er ook voor van ‘het woord’ mijn beroep te maken. Schrijven, corrigeren en vertalen zijn de drie vakgebieden waardoor ik ook op professioneel gebied met taal bezig kan blijven.

Related Posts