Leah Thys: “tijdens ons huwelijk voelde Jos zich niet op zijn gemak

Leah Thys was meer dan vijftig jaar gelukkig samen met Jos, maar vorig jaar overleed de echtgenoot van de actrice op 88-jarige leeftijd nadat hij besmet werd met het coronavirus. In Primo haalt de Thuis-actrice mooie herinneringen op aan haar romance met Jos.

Jos stond niet graag in de belangstelling. Tijdens hun huwelijk in 2009 was er veel pers aanwezig en daar werd Jos ongemakkelijk van, geeft Leah Thys toe in Primo.

“Ja, er stonden een pak fotografen aan het stadhuis, dat konden we niet vermijden. Dat moest hij ondergaan, ik zag aan hem dat hij zich in die rol in de schijnwerpers niet echt op zijn gemak voelde”, onthult Leah Thys in Primo. Waarom trouwde het koppel eigenlijk pas in 2009?

Leah Thys onthult dat ze enkel om praktische redenen elkaar het ja-woord gaven: “Dat boterbriefje hadden we niet echt nodig om onze relatie te versterken.” Al was er toch één reden om te trouwen…

“We werden al een dagje ouder en wilden alles in orde hebben mocht er iets met één van ons twee gebeuren”, vertelt Leah Thys in Primo.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van showbizz365.be

Ileana Durodin

Iléana Durodin – Gebeten door de taalmicrobe op erg jonge leeftijd. Nooit meer van genezen. Later zou ik ook mijn hogere studies wijden aan de taalkunde en koos ik er ook voor van ‘het woord’ mijn beroep te maken. Schrijven, corrigeren en vertalen zijn de drie vakgebieden waardoor ik ook op professioneel gebied met taal bezig kan blijven.

Related Posts