Leah Thys over pijnlijk moment in Thuis: “dat deed me terugdenken aan mijn eigen verdriet”

Leah Thys ging vorig jaar door een helse periode toen ze haar man moest afgeven aan het coronavirus. Ook zelf moest de Thuis-actrice lange tijd revalideren na haar coronabesmetting. Maar uiteindelijk keerde ze terug op de set van Thuis…

“In zekere zin prijs ik me gelukkig dat ik nog kan en mag werken”, geeft Leah Thys toe in Primo. “Anderen in mijn situatie blijven thuis alleen achter, tussen vier muren. Dat is nog erger.” Anderzijds was het ook niet makkelijk, voegt de actrice eraan toe, want bij Thuis wachtte haar een confronterende verhaallijn…

“Bij mijn terugkeer op de set moest ik mijn tv-huwelijk en de dood van mijn tv-echtgenoot Leo filmen. Geen ideaal scenario om voor de nodige afleiding te zorgen, integendeel, al die fragmenten deden me uiteraard terugdenken aan mijn eigen verdriet”, onthult Leah Thys in Primo.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van showbizz365.be

Ileana Durodin

Iléana Durodin – Gebeten door de taalmicrobe op erg jonge leeftijd. Nooit meer van genezen. Later zou ik ook mijn hogere studies wijden aan de taalkunde en koos ik er ook voor van ‘het woord’ mijn beroep te maken. Schrijven, corrigeren en vertalen zijn de drie vakgebieden waardoor ik ook op professioneel gebied met taal bezig kan blijven.

Related Posts