Leah Thys na overlijden: “ik kreeg veel steun op de set van Thuis”

Leah Thys onthult in Primo dat ze erg veel steun kreeg op de set van Thuis nadat haar echtgenoot Jos vorig jaar overleed aan een coronabesmetting.

“Iedereen was begaan met mij, ze deden werkelijk alles om me zo goed als mogelijk op te vangen”, vertelt Leah Thys in Primo. Zo kwam haar televisiezoon ‘Tom’ haar thuis een handje toesteken…

“Enkele weken na het overlijden van Jos is bij mij thuis een nieuwe keuken geïnstalleerd, die we maanden ervoor al hadden besteld”, doet Leah Thys haar verhaal in Primo.

“Wim Stevens, die mijn tv-zoon Tom speelt en hier in de buurt woont, is met zijn zoon komen helpen bij de afbraak en de opkuis van de oude keuken.”

“Maar ook Brigitte, de dochter van Jos, mijn zus en onze buren hebben me echt geholpen”, looft Leah Thys in Primo de vele helpende handen die haar tegemoet snelden.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van showbizz365.be

Ileana Durodin

Iléana Durodin – Gebeten door de taalmicrobe op erg jonge leeftijd. Nooit meer van genezen. Later zou ik ook mijn hogere studies wijden aan de taalkunde en koos ik er ook voor van ‘het woord’ mijn beroep te maken. Schrijven, corrigeren en vertalen zijn de drie vakgebieden waardoor ik ook op professioneel gebied met taal bezig kan blijven.

Related Posts