Leah Thys: “jij bent gewoon de beste bij Thuis”

Het is ondertussen iets meer dan een jaar geleden dat Leah Thys afscheid moest nemen van haar echtgenoot Jos, die stierf nadat hij een coronabesmetting opliep. In Primo praat de Thuis-actrice openhartig over haar huwelijk met Jos, met wie ze dagelijks naar Thuis keek…

“Ik denk wel dat hij fier was op mij, al heeft hij dat nooit met zo veel woorden gezegd”, vertelt Leah Thys in Primo. Alhoewel…

“Alhoewel: op een keer zei hij, heel spontaan: ‘Jij bent gewoon de beste van die hele ploeg.’ Maar bon, hij zal wel wat vooringenomen geweest zijn, hè?” lacht Leah in het weekblad.

“We keken elke dag naar ‘Thuis’ en dan kon hij wel eens commentaar geven op de diverse vertolkingen. Dan antwoordde ik al plagend: ‘Zeg, als je alleen maar commentaar kan geven, ga dan boven kijken.’”

“Nee, we hadden ons dagelijks ritueel: eerst samen eten en dan naar ‘Thuis’ kijken”, blikt Leah Thys in Primo hartverwarmend terug op de mooie tijd met Jos.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van showbizz365.be

Ileana Durodin

Iléana Durodin – Gebeten door de taalmicrobe op erg jonge leeftijd. Nooit meer van genezen. Later zou ik ook mijn hogere studies wijden aan de taalkunde en koos ik er ook voor van ‘het woord’ mijn beroep te maken. Schrijven, corrigeren en vertalen zijn de drie vakgebieden waardoor ik ook op professioneel gebied met taal bezig kan blijven.

Related Posts