Lauren Müller uit Thuis: “daar heb ik het nog steeds moeilijk mee”

Lauren Müller kruipt in Thuis in de huid van ‘Thilly’ die verkozen werd door de kijkers als het populairste personage in de VRT-soap. Al ziet Lauren één groot verschil tussen zichzelf en haar personage…

“Thilly is niet echt een people pleaser, ik wel”, geeft Lauren Müller toe in Primo. “Dat is op zich niet zo slecht, het kan ook iets heel moois zijn, maar soms loop je jezelf dan wat voorbij. Misschien herkennen mensen zich daar wel in en werkt Thilly daarom ook verademend.” En dan moet de Thuis-actrice één iets toegeven…

Primo polst bij Lauren of dat niet iets is waar ze met ouder worden beter wordt, doordat ze alles meer weet te relativeren. Lauren antwoordt als volgt…

“Dat is inderdaad al sterk geminderd”, geeft de Thuis-actrice toe. “Je leert ook meer loslaten met het ouder worden, je relativeert beter en beter. Dat moet ook gewoon.” Al duikt er nog steeds én probleem op…

“Natuurlijk trek ik het mij nog aan als ik mensen, zeker in mijn dichte omgeving, kwets of hen een slecht gevoel geef, maar dan heb je als persoon ook weer geleerd om goed te communiceren en het allemaal uit te klaren”, verduidelijkt Lauren Müller in Primo.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van showbizz365.be

Ileana Durodin

Iléana Durodin – Gebeten door de taalmicrobe op erg jonge leeftijd. Nooit meer van genezen. Later zou ik ook mijn hogere studies wijden aan de taalkunde en koos ik er ook voor van ‘het woord’ mijn beroep te maken. Schrijven, corrigeren en vertalen zijn de drie vakgebieden waardoor ik ook op professioneel gebied met taal bezig kan blijven.

Related Posts